Smart ForFour Edition 1 - uvítací edice nového Smartu

Společnost Daimler zavedla po vzoru Mercedesu uvítací edici "Edition 1" pro nedávno představenou druhou generaci Smartu Forfour .

Stejně jako Mercedes-Benz i Smart nyní nabízí verzi Edition 1, která bude k dispozici pouze s grafitově šedým lakem karoserie v kombinaci s lávovými oranžovými nebo černými akcenty. Vůz je k dispozici se 16-palcovými koly z lehkých slitin v černém lesku a má o 10 mm snížené sportovní odpružení. Smart nabídne i černou přední mřížku chladiče a panoramatickou střechu s roletou.

Výfukový systém získal chromované koncovky, v interiéru najdou bodoucí majitelé velurové podlahové rohože, multifunkční tříramenný sportovní volant v kůži, černo - oranžové potahy sedadel a chromované kliky dveří. Mezi další přednosti verze Edition 1 patří 3,5-palcový TFT přístrojový displej s palubním počítačem, automatická klimatizace, kartáčované nerezové nášlapy pedálů a mnoho dalšího.

Smart bohužel neuvedl přesnou dobu, po jakou bude ForFour Edition 1 v nabídce, ale je pravděpodobné, že se bude prodávat během prvních dvanácti měsíců od výroby.

Zdroj: Inteligentní přes blog.mercedes-benz-passion.com


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy