Mitsubishi Pajero pro rok 2015 - drobné retuše pro terénního klasika

Nesmrtelný off-road Mitsubishi Pajero je v současné generaci na trhu již pěknou řádku let a tak i přes vývoj jeho nástupce automobilka představila jeho drobný facelift.

Mezi novinky patří především zmodernizovaná přední část s výraznější maskou chladiče, nový přední nárazník s LED diodami pro denní svícení, vzadu se naopak změnil kryt náhradního kola. I pro rok 2015 se bude Pajero samozřejmě nabízet v obou karosářských variantách - tří a pětidveřová verzi.

Facelift modelu se projevil i na interiérum kde jsou nové materiály palubní desky, dřevěné obložení, dekory ve stříbrném laku a vylepšení se dočkala i zvuková izolace v oblasti dveří i palubní desky. Zatím není jasné, kdy se změněné Pajero dostane na trh v Evropě, každopádně v Japonsku za základní tří-dvéřovou verzi zaplatí zájemci 2 921 400 jenů (něco málo přes půl milionu Kč) a vůz dostanou se zážehovým motorem o objemu 3.0 litru nebo s naftovou dieselovou jednotkou o objemu 3.2 litru. Za delší pětidvéřovou verzi dají Japonci 3 272 400 jenů (lehce přes 650 tisíc Kč).

Zdroj: Mitsubishi

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy