BMW M235I Track Edition - Nizozemci třeste se

Včera uvedla společnost BMW novou speciální edici modelu M235i s návzem Track Edition. Ta bude vyrobena jen v počtu 12 kusů a jen pro trh v Nizozemsku. Cena každého kusu přitom bude činit 83,000 Eur

Vedení značky omezenou edici popisuje jako exkluzivnější a sportovnější verzi standardního M235i Coupe, přičemž Track Edition nabídne navíc body kit karoserie M Performance. Ten zahrnuje přední splitter, širší boční prahy a zadní difuzor. Tento model má také černou mřížku chladiče, zadní spoiler, výfukový systém z nerezové oceli a 19-palcová kola z lehké slitiny.

Interiér dostane navíc hliníkové pedál a kůží potaženou páku ruční brzdy. Sedadla čalouněná kůží a Alcantarou už tak ani nepřekvapí. O pohon se postará 3,0-litrový šestiválcový TwinPower Turbo motor, který produkuje výkon 326 koní a 450 Nm točivého momentu. Je připojen k osmistupňové samočinné převodovce a vůz tak zrychlí z 0 na 100 km/h za 4,8 sekundy. I omezená edice pro Nizozemí však má omezovač rychlosti, která je elektronicky limitována na 250 km / h.

Zdroj: BMW

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy