BMW 2 Active Tourer –Tříválec, ala Rapid za víc jak 600 000 Kč

Tříválcová verze s výkonem 100 kW a se základní výbavou bude k mání za 631 800 Kč. První novodobá „předokolka“ od BMW, se cenou rozhodně nehodlá podbízet..

Kdo si někdy zanadával na Škodu Rapid a základní tříválcovou 1,2 MPI s nepřesvědčivým výkonem, teď jistě kroutí hlavou. BMW, symbol sportovnosti a kultu „jízdy bokem“ zveřejnil ceny svého rodinného MPV. BMW 2 Active Tourer nabízí s 1,5 litrovým přeplňovaným tříválcem za více než 600 tisíc. Ano má téměř 2x vyšší výkon, než zmíněný Rapid, ale také je více než 2x dražší…

Co za 631 800 Kč dostanete? Krom tříválcové patnáctistovky s označením 218i dost štědrou výbavu. Chybět nebude: 8 airbagů, Performance Control, klimatizace, autorádio s USB, sportovní kožený volant, výškově nastavitelné sedadlo řidiče nebo 16“ litá kola. Nebude chybět ani tolik nenáviděný systém stop/start.

Pokud nechcete základní tříválec a raději by jste měli pod kapotou naftový agregát, máte možnost si zvolit verzi 218d. S dvoulitrovým naftovým motorem o výkonu 110 kW dostanete shodnou výbavu, jako u tříválce. Jen cena bude odlišná. Za naftový agregát si připlatíte téměř 115 tisíc korun.

P.S. to srovnání s Rapidem berte prosím s nadsázkou


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy