Opel Corsa OPC na prvním renderu, bude takhle vypadat?

Maďarský automobilový návrhář X-Tomi Design představil návrh, jak by podle něj mohl vypadat nový Opel Corsa v provedení OPC.

Maďarský návrhář při svém návrhu vycházel z oficiálních tiskových fotografií modelu a za pomoci počítačové techniky mu implementoval agresivnější přední nárazník a změněnou masku chladiče. Před pár dny navíc bylo oficiálně oznámeno, že budoucí generace Corsy opravdu dostane verzi OPC, a tak o její podobě můžeme s klidem začít spekulovat.

Pod její kapotou se pravděpodobně ocitne 1,6-litrový turbomotor SIDI s přímým vstřikováním paliva, který by měl nabídnout výkon minimálně 200 koní a 300 Nm točivého momentu. Tyto hodnoty by měly zajistit, že nadcházející Corsa OPC bude plně konkurovat bude dostatečně konkurovat Fordu Fiesta ST a Renaultu Clio RS. 

Nová generace oblíbeného vozu byla odhalena 9. července na autosalonu v Paříži a v obyčejné verzi se pod její kapotou objeví celá plejáda motorů, včetně 1,0 litrového tříválce s výkonem 90 a 115 koní. Dále se do nabídky pro novou Corsu dostane například přeplňovaný motor o objemu 1,4 litru se 100 koňmi a 200 Nm točivého momentu. 

Zdroj: X-Tomi design

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy