Seat uvádí novou speciální edici modelu Ibiza SC

Španělský Seat vydal podrobné informace a set fotografií o výročnímu modelu Ibiza SC 30. Anniversary Edition.

Je to už tři desetiletí od započatí výroby první generace Ibizy, konkrétně se první Ibiza uvedla v roce 1984 na pařížském autosalonu a teď tohle jubileum slaví španělská značka prostřednictvím výročního vydání třídveřové Ibizy SC. Tento model je přináší loga s označením edice, speciální šedý lak karoserie a speciální čalounění interiéru.

Vůz budete moci mít i v dalších dvou odstínech karoserie, konkrétně v béžové Balea a v červené Red. Zvláštní vydání Ibizy lze rozlišit i podle 17-palcových kol z lehké slitiny v černém odstínu, xenonových světlometů, LED zadními světly a černými kryty zpětných zrcátek. To vše doplňuje i tmavá přední mřížka a pamětní logo umístěné na B-sloupku a na zadním skle. V interiéru zákazník dostane speciální podlahové rohože s logem 30th Anniversary, Seat přenosný navigační systém, čalounění sedaček Alcantarou s béžovým prošíváním a kůží potažený volant a hlavici řadicí páky. 

Seat neřekl, kolik celkem vyrobí kusů a jaká bude cena, jisté je však to, že by jste si měli pospíšit, vůz prý na trhu nebude moc dlouho.

Zdroj: Seat

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy