Opel Adam Rocks - stylové kabrio za 364 400 Kč

V Německu už znají cenu nového stylového Opelu Adam s plátěnou střechou. České ceny se zřejmě nebudou příliš lišit a tak ti, kteří chtějí vystoupit z davu a přitom si užívat otevřený prostor nad hlavou, si musí připravit minimálně 364 400 Kč.

Německý Opel verzi kabrio svého nejmenšího modelu Adam, představil na ženevském autosalonu. Od té doby, jako by se po něm slehla zem, nyní se zase Opel snaží zvýšit pozornost, však už jeho příchod na trh je na spadnutí a nyní se už ví „za kolik“.

O tom, že Adam nepochází z „levného kraje“ se ví. I přesto jej respondenti z celé Evropy zvolili jako nejvýhodnější automobil. U nás se prodává se základní výbavou Jam za necelých 300 tisíc, v německu je k mání i v téměř úplně „holé“ verzi mez výbavy a tak i jeho cena je logicky nižší a tak rozdíl, mezi základní cenou Adama a verzí kabrio je v Německu 116 600 Kč. U nás tento rozdíl bude činit cca. 65 tisíc korun.

Za tyto peníze získáte Adama s plátěnou střechou a motorem o objemu 1,2 litru a výkonu neoslnivých 70 koní. Koho by moderní design Adama nepřesvědčil a i tak by chtěl stylové malé kabrio, může zabrousit k Italské konkurenci a pořídit si konkurenční retro Fiat 500. 

Zdroj: Opel

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy