Volkswagen Beetle a Beetle Cabrio již brzy s novým balíčkem Premium

Volkswagen Beetle | foto: Volkswagen CR

Právě dnes společnost Volkswagen oznámila brzké uvedení balíčku Premium pro modely Beetle Coupe a Beetle Cabrio.

Volitelný paket bude k dispozici již příští měsíc a bude nabízen pro verze s motorem 1.8T nebo motorem TDI Clean Diesel. Vycházet bude z výbavové linie R-Line, ke které přidá další prvky výbavy. Ve standardu se tak Beetle Premium dočká bi-xenonových světlometů, automatické duální klimatizace Climatronic, autorádiem RNS 510 s navigací a přípojkou pro mobilní telefony iPhone 5. Samozřejmostí jsou dále prvky jako je světelný a dešťový senzor, nebo v případě Beetle Coupe šestice airbagů.

Beetle Premium s motorem 1.8T vyjede na 19-palcových kolech  Tornado z lehkých slitin, zatímco model TDI je vybaven 18-palcovými ráfky, které mají povrchovou úpravu Galvano Grey. Verze 1.8T má také sportovní odpružení a obě motorové varianty budou vybaveny nárazníky R-Line s integrovanými mlhovými světly, šedými prahy a kryty zpětných zrcátek. Ve výbavě toho bude mnohem víc, očekávat lze audiosystém Fender, automatické stmívání zpětného zrcátka a kontrastní prošívaní kožených sedaček.

Zákazníci mají možnost výběru hned z několika odstínů laku karoserie, na výběr je hluboká černa, šedá Platinum Gray a bílá Oryx White. Za verzi Beetle Coupe 1.8T Premium již teď požaduje prodejce částku 27 355 dolarů, za verzi TDI pak  29 355 dolarů. Beetle Cabrio Premium 1.8T vyjde předběžně na necelých 31 tisíc dolarů, TDI Cabrio na 32 755 dolarů.

Zdroj: Volkswagen

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy