Mercedes-Benz CLA 45 AMG - nejmenší ostré kombi na digitálním renderu

Nezávislý počítačový designér Remco Meulendijk ze společnosti RM Design, představil veřejnosti možnou podobu vozu Mercedes-Benz CLA Shooting Brake ve verzi AMG.

Stále čekáme na to, až Mercedes-Benz ukáže oficiální fotogragie modelu CLA Shooting Brake, a teprve až potom se dají brát v úvahu i spekulace o verzi AMG. Ta by měla po premiéře kombíku dorazit jen o několik měsíců později. Jak je však vidět, Remco nechce čekat a už dnes představil svou vizi, jak asi bude CLA Shooting Brake AMG vypadat.

Zatím to vypadá, že pokud se finální produkt automobilky přiblíží k návrhu v galerii, stane se ostré CLA tím nejatraktivnějším vozidel z modelové řady A. Pod kapotou by si Remco představoval ideálně dobře známý 2,0 litrový čtyřválcový turbomotor s výkonem kolem 360 koní a se 450 Nm točivého momentu. Výkon by byl přenášen na obě nápravy skrze 7-stupňovou dvouspojkovou převodovku.

Premiéru CLA Shooting Brake lze očekávat zřejmě letos v říjnu na autosalonu v Paříži, zatímco derivát AMG by mohl být uveden do konce letošního roku nebo počátkem roku 2015. 

Zdroj: designrm.wordpress.com

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy