Víme jak bude vypadat Opel Corsa! Zastižena bez maskování!

opel corsa | foto: blogautomobile.fr

V Opelu si očividně nedali pozor. Nový Opel Corsa, která má být oficiálně představena až za měsíc, byla v Paříži spatřena a to bez jakéhokoliv maskování.

Možná právě fotili poslední produktové fotografie zasazené do romantické atmosféry hlavního města Francie, nebo tam byli z úplně jiných důvodů, když je kolemjdoucí zachytili fotoaparátem svého mobilního telefonu. Nehledě na to, máme nyní kompletní představu o tom, jak vypadá nová pětidveřová Corsa.

Opel Corsa prošela decentním faceliftem. Designeři se nechali inspirovat novým modelem Opel Adam a ve stejném duchu přepracovali exteriér nové Corsy. Ta má nový tvar předních mlhovek, nové lité kola, výraznější tvarování prahů nebo koncová světla, která zasahují jak do pátých dveří, blatníků tak i do nárazníku, po vzoru Merivy.

Opel Corsa je neotřelý konkurent Fordu Fiesta, Peugeotu 208, Volkswagena Polo nebo domácí Fabie. Opel si touto nešikovností trochu naboural plány. Opel Corsa měla být odhalena 10. Července a to on-line na internetu. Nyní toto odhalení bude sledovat daleko méně lidí, než před vyfocením těchto fotografií.

Zdroj: blogautomobile.fr


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy