BMW 3 Gran Turismo M Performance - sportovní trojka v bílém oblečku

Arabská pobočka automobilky BMW, Abu Dhabi Motors, včera na svém showroomu ukázala hodně povedený trojkový model GT s paketem M Performance.

Snad jeden z nejvíce kontroverzních modelů v současné produktové nabídce BMW, kterým je právě 3-série Gran Turismo je nyní na prodej v Abu Dhabi ve Spojených Arabských Emirátech se sněhově bílým lakem karoserie a s paketem M Performance. Ten dovedl z obyčejného BMW 3 GT udělat téměř jiný vůz a změnami se to zde doslova hemží. 

Ze snímků jsou patrné speciální 20-palcová kola z lehkých slitin, černou mřízku chladiče s pruhy v barvě M Sport, chromovanou dvojitou koncovku výfukového potrubí, lesklý černý difuzor, kryty zrcátek z uhlíkových vláken a konečně i rohové spoilery. Tyto vizuální vylepšení slouží k celkovému zvýraznění sportovnosti třetí série GT, i tak se ale stále někteří na BMW 3 GT M Performance mnohou dívat na vůz „s batohem“, za což může jeho objemná záď. 

Ta má ve výsledku  nespornou výhodu v tom, že varianta GT nabízí větší zavazadlový prostor (520 litrů) a větší vstupní otvor, než klasický sedan.  Uvnitř kabiny je i více prostoru pro nohy a hlavy cestujících na zadní řadě sedaček.

Zdroj: BMW Abu Dhabi Motors (Facebook)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy