Mitsubishi Lancer stále žije, pro rok 2015 oznámeny nové prvky výbavy!

Poté, co Mitsubishi oznámilo konec výroby pravověrného soupeře pro Subaru WRX STI, přichází na řadu ještě pár vylepšení pro poslední generaci Lanceru.

Základní verze Lanceru se pro modelový rok 2015 dočká vylepšené převodovky s novým plynule měnitelným převodem, což mu umožní být ještě více úspornější, než kdy předtím. Model může být také vybaven novým paketem, který přidává přepracované palubní přístroje, ve standardu připojení Bluetooth a chromované vnitřní kliky dveří. Balíček také dodává měkčené čalounění dveří, zadní kotoučové brzdy a 16-palcová litá litá.

Druhou verzí je o něco lépe vybavený Lancer SE, jenž se ve standardu dočká sportovnější mřížky chladiče, mlhových světel a také 16-palcových kol. Mezi další přednosti patří taktéž přepracované přístrojové vybavení, připojení Bluetooth a audio systém se šesti reproduktory.

Třetí verzí je Lancer GT jenž je do značné míry nezměněn, ale i tak se může pochlubit bílým kontrastním prošíváním na dveřích a sedadlech. Tento model také nabízí nový balíček "Sun", jehož obsahem jsou xenonové světlomety, elektrické střešní okno a devíti reproduktorový audio systém Rockford Fosgate.

Podobnou výbavu si od roku 2015 dopřeje i majitel vrcholné verze Lancer Ralliart, jehož vůz ve standardu nabídne taktéž xenonové světlomety, dešťový senzor, automatické stmívání zpětného zrcátka a 18-palcová litá kola s tmavým povrchem. Všechny modely Lancer jsou vybaveny nově vyhříváním bočních zrcátek, ve kterých jsou integrovaná směrová světla.

zdroj: Mitsubishi

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy