Porsche 911 S Martini Racing Edition - na oslavu návratu do Le Mans

Porsche se po 16 letech vrací do slavného vytrvalostního závodu Le Mans a na oslavu návratu představilo model 911 ve speciální edici S Martini Racing Edition.

To nese bud to bílý a nebo černý metalický lak karoserie, který doplňují tradiční pruhy Martini. Ty jsou po celé délce vozu a najdeme je na střeše, zadním křídle, víku zavazadlového prostoru a nebo po stranách. Kromě toho, tento model může být také vybaven balíčkem Aerokit Cup, který zahrnuje větší přední nárazník a velký zadní spoiler.

Speciální oslavnou edici poznáte i v interiéru, kde se nově objevily ocelové podsvětlené prahové desky s nápisem "911 Carrera S - Martini Racing Edition". Na palubní desce se nacházejí barevné akcenty s nápisem "Martini Racing Edition". Do standardní výbavy byl zařazen systém Porsche Communication Management (PCM) s navigačním modulem, černá kožená sportovní sedadla a audio systémem Bose.

O pohon se postará šestiválcový 3,8-litrový motor s výkonem 400 koní, který posílá výkon tradičně na zadní nápravu přes převodovkou PDK. Prodej Porsche 911 S Martini Racing Edition bude zahájen tento měsíc v Evropě, později v Číně, Japonsku a Latinské Americe. Porsche navíc oznámilo, že výroba bude omezena na pouhých 80 kusů.

Zdroj: Porsche

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy