Jak bude vypadat třetí generace Fabie? Zde je spekulativní návrh a foto ze silnice!

Třetí generace Škoda Fabia se již pomalu blíží a světem kolují první špionážní snímky z testování okolo Mladé Boleslavi.

Nová Fabia se ukáže až na pařížském autosalonu letos v říjnu a pořízené veškeré dosavadní fotografie posloužili k tomu, že z nich vznikl první render, jak by asi mohla vypadat finálová podoba chystané Fabie. Jak můžete vidět, budoucí Fabia bude vypadat jako menší Rapid Spaceback, takže jí nebudou chybět typické designové prvky, které u Rapida už teď vídáme.  

Škoda Fabia III bude jezdit na vylepšené podvozkové platformě s označením PQ25, navíc se sesterský Volkswagen rozhodl, že Fabie nebude používat architekturu MQB, protože to by pravděpodobně navýšilo náklady na vývoj a následně cenovku modelu. Škoda připravuje také verzi Fabia Combi a možná se dočkáme i sedanu, který ve druhé generaci chyběl.  

Bohužel, nejsilnější varianty Fabie RS se nedočkáme, malá poptávka a silná konkurence zkrátka mluví za vše, nová Fabie se bude chtít zavděčit hlavně mladý rodinám. Pod její kapotou se ocitnou i zcela nové motory, které nedávno dostalo i faceliftované Polo. 

Zdroj: indianautosblog.com

Foto: indianautosblog.com, Pavel Drobek Kulhánek

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy