Lexus IS 25 Aniversario představen v Madridu

Po nedávném uveřejnění prvního renderu, jak bude vypadat výroční model IS 25 Aniversario se limitovaný japonec ukázal na autosalonu v Madridu ve Španělsku.

Lexus slaví 25. výročí značky skrze speciální edici modelu IS, která je výrobně omezena na počet 25 kusů. Ty budou k zakoupení pouze ve Španělsku, což je veliká škoda.  Vozidlo dostalo agresivní body kit vytvořený divizí Toyota Racing Development (TRD)  a karosářské díly z uhlíkových vláken, jako je přední kapota, difutor, splitter a další. Divize TRD instalovala i čtveřici koncovek výfukového systému a 19-palcová kola z IS-F Sport. Ty jsou nazuta na pneumatiky Bridgestone Potenza o rozměru 225/35 R19 vpředu a 255/30 R19 vzadu.

Lexus IS 25 Aniversario dostal také brzdový systém Brembo se šesti-pístovými třmeny.  V interiéru přivítají 25 majitelů perforovaná kožená sedadla  s logem "F SPORT" a na středovém panelu se usadí plaketky s konkrétním pořadovým číslem. Motor naproti tomu neprošel žádnou změnou, ovšem co se přesně ukrývá pod kapotou není jasné, zřejmě půjde o zážehový šestiválec spojený s hybridním motorem.  

Zdroj: autonocion.com


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy