Je tohle nová generace Peugeotu 508?

Na internetu se objevil zajímavý snímek, na kterém lze vidět velký model od značky Peugeot.

Jak to tak vypadá, jedná se o novou generaci vlajkové lodi s označením 508, která se ovšem měla představit až ke konci tohoto roku. Podivuhodné je ale to, že první generace vozu 508 přišla na trh už v roce 2010 a po čtyřech letec výroby se nedočkal žádných větších změn. O to víc překvapuje příchod nové generace. Nicméně, to¨to je pochopitelné, protože současná 508ka jezdí na staré podvozkové platformě PF3, kterou používají již „zastaralé“ modely Citroën C5/C6 a nebo Peugeot 407. 

Pokud na snímku je opravdu nový model, s největší pravděpodobností bude využívat novou podvozkovou platformu EMP2, která je významným pokrokem.  Co se týče designu, nový Peugeot 508 vypadá na prvním snímku uhlazenější, disponuje LED světly pro denní svícení a chromovanou mřížkou chladiče. Celkový dojem z vozu je o dost lepší a nechybí ani nápis Peugeot pod hranou kapoty motoru.

Plánovaná výroba druhé generace Peugeotu 508 se uskuteční v Rennes ve Francii a ve městě Wuhan v Číně. Předpokládá se, že nový model se bude vyznačovat lepší výbavou a větším luxusem, čemuž bude odpovídat i cenovka. 

Zdroj: terranismo.wordpress.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy