Renault spojil síly s oděvní společností Helly Hansen

Francouzský Renault spojil své síly s outdoorovým výrobcem oděvů Helley Hansen a výsledkem je speciální omezená edice Renaultu Capture.

Ta se kromě speciálních odstínů laku karoserie pochlubí nové systémem Extended Grip, který má vylepšit trakci na kluzkém povrchu.  Model Capture je totiž pouhou předokolkou a doteď nebyla možnost si trakční systém do vozu objednat. Nyní tak snad půjde se speciálním Renaultem lehčeji projet zablácený či písčitý terén.  

Speciální edice se krom přítomnosti trakčního systému vyznačuje i exkluzivním červeným lakem karoserie Flamme s černou nebo slonovinovou střechou.  Dále je možné zvolit i černý lak Étole Black se střechou v barvě slonovinové kosti a nebo šedý lak Cassiopée s černou nebo slonovinovou střechou. V základní výbavě se ocitnou elektricky vyhřívaná kožená sedadla, elektricky sklopná zrcátka, automatická klimatizace, litá 17“ kola a ochranné prvky pro podvozek v šedé barvě.

Renault Capture Helley Hansen bude dodáván se všemi dostupnými motory, počínaje přeplňovaným benzínovým motorem o objemu 1.2 litru s automatem a výkonem 88 kW, následuje tříválcový 0.9 TCe s výkonem 66 kW a nebo naftová šestnáctistovka dCi 90. 

Do prodeje se vůz dostane letos v červnu, první kusy se ohřej ív garážích majitelů v průběhu září.

zdroj: Renault

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy