Škoda Citigo v edici Active Pro a Expedition jen pro Nizozemí!

Nizozemské zastoupení Škody Auto si připravilo pro tamní zákazníky lahůdku v podobě dvou speciálních edic modelu Škoda Citigo.

Jedná se o verze Škoda Citigo Active Pro a Citigo Expedition a jak je zvykem, opět se jich u nás v ČR nedočkáme. První modelem je Citigo Active Pro, jenž je dostupné s tří a pětidveřovou karoserií. Pod její kapotou pracuje úsporný motor o objemu 1.0 litru GreenTech s výkonem 44 kW. A v čem je tato edice zvláštní? Prakticky až na modré látkové čalounění Haydn Blue a jiné dekory naprosto ničím. Vůz stojí 9.660 Eur za krátkou verzi, za verzi s pěti dveřmi pak dá kupující 9.990 Eur.

Druhou edicí je Citigo Expedition, jenž je dostupné jak jako pětidvéřko. Tento model nabízí více odlišných prvků, mezi něž se řadí například černé lemy blatníků a prahů, litá 14" kola Apus, ozdobné prahové lišty a opět modré doplňky interiéru. Ve výbavě Citiga Expedition nechybí elektrická přední okna, dálkové centrální zamykání či automatická klimatizace. 

Vůz stojí o něco více než první edice, konkrétně 11.990 Eur a pod kapotou ukrývá taktéž litrový motor, jenž může být upraven na pohon CNG. 

Zdroj: Škoda Auto, AutoExpress.co.uk.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy