Chevrolet představil model Corvette v edicích Atlantic a Pacific Edition

Firma Chevrolet představila veřejnosti dvě nové edice sportovního modelu Corvette s názvy Atlantic a Pacific Edition.

Jejich koncepční verze mohli někteří z vás spatřit již na loňském tuningovém autosalonu SEMA a teprve dnes je jisté, že obě verze půjdou do oficiálního prodeje. Chevrolet Corvette Atlantic / Pacific Edition se stanou zbožím pro ty kupující, kteří hledají něco trochu unikátnějšího, než je obyčejná Corvette.

Verze Corvette Atlantic bude k dispozici výhradně ve verzi kabriolet a nebo s balíčkem Z51 Performance Package. Vylepšená Vette dostane nový přední splitter, chromované akcenty na karoserii, speciální lak karoserie,  a litá kola. V interiéru se ocitnou na zakázku vyrobené speciální rohože a speciální dekory na palubní desce. Dále lze očekávat plakety s názvem edice, sportovní sedadla či prahové lišty s nápisem Stingray.

Corvette Pacific bude pro změnu dostupná jen jako kupé a také ve verzi s balíčkem Z51 Performance Package.V nabídce bude hned pět laků karoserie (červená, černá, arktická bílá, Blade stříbrná a žraločí šedá) na nichž se ocitnou saténové černé závodní pruhy. Ty podpoří sportovní litá kola v černém laku a červené brzdové třmeny.

Zdroj: GM


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy