BMW M6 GranCoupe - v exkluzivní výbavě Invidual

bmw 6 | foto: BMW Group

BMW přináší exkluzivní Individual paket pro svůj model M6 GranCoupe. Přináší mnoho luxusních prvků, jako například Frozen Red exteriér.

Jak udělat z BMW ještě luxusnější automobil? Pořídit si jej ve výbavě Individual, která byla vždy tím nejluxusnějším, co BMW u svých modelů nabízelo. Individual má Frozen Red exteriér s černými leštěnými akcenty, střechou z karbonu, zlatým lakováním brzdových třmenů a atraktivními koly z lehké slitiny.

Další porce luxusu čeká uvnitř vozu. V kabině vás budou hýčkat sedadla z exkluzivní kůže Merino v odstínu Opal White, které jsou kontrastně prošívané rudou nití a mají vyražený reliéf na hlavových opěrkách. Celý interiér je v kombinaci bílo černé kůže s červenými a černými dekorativními lištami.

O pohon se stará stejně jako u klasické M6, dvojitě přeplňovaný 4,4 litrový V8 agregát, který vyprodukuje výkon 560 koní (412 kW) a 650 Nm točivého momentu. Spřažen je se sedmistupňovým automatem, díky kterému zrychluje z 0 na 100 km/h za 4,2 sekundy. Maximální rychlost je elektricky omezena na 250 km/h popřípadě s balíčkem M drive je omezena na 305 km/h.

Zdroj: BMW


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy