Kia Picanto v edici Quantum speciálně pro britský trh

Britské zastoupení značky Kia představilo tento týden speciální edici malého modelu Picanto s přízviskem Quantum. To přináší především bohatší výbavu a bude nabízeno výhradně jako třídveřové provedení.

Picanto Quantum dostalo stříbrně šedou metalízu Titanium, lité 15-palcová kola a bohatou výbavu. Do ní se v základu zařadí automatická klimatizace, startování tlačítkem a elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka s LED pásky pro blinkry. Zákazníci budou dále u edice Quantum těžit z prémiového zvukového systému se šesti reproduktory, do špatných světelných podmínek se hodí přední mlhové světlomety, pro teplé dny zase elektrické posuvné střešní okno,.

Pod kapotou je vozu se ocitne malý 1,25-litrový benzínový motor s výkonem 84 koní a 120 Nm točivého momentu.  S ním spolupracuje pětistupňovou manuální převodovka, popřípadě na přání lze zvolit čtyřrychlostní automat. S manuálem zrychlí malé Picanto z 0 na 100 km/h za 11 sekund a dosáhne maximální rychlosti 170 km/h. Pokud jde o automat, s ním vůz zrychlí z 0 na 100 km/h za 12,9 sekundy a dosáhne maximálky 162 km/h.  

Zdroj: Kia

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy