Jeep Cherokee v edicích Urbane a Sageland se ukázal v Číně

Automobilka Jeep představila na letošním ročníku autosalonu v Pekingu dvě nové edice současné generace terénního modelu Cherokee.

Ty nesou označení Sageland a Urbane a jedná se o verze, které se zaměřují především na zákazníky milující osobitost a eleganci. Jako první za zmínku stojí Cherokee Urbane, jenž dostal metalický tmavý lak karoserie s černými akcenty.  Cherokee Urbane je určen pro noční život moderního velkoměsta a pro řidiče očekávající od svého vozu velký půvab a eleganci.

V interiéru se objeví tmavě červená kožená sedadla s kůží Nappa a s červeným prošíváním. Středový panel dostal hliníkové dekory a doplňky v klavírní černi. Na podlaze si své místo našli unikátní podlahové rohože, které mají speciální dekorativní vzor z tradičních čínských oken. Pokud jde o verzi Cherokee Sageland, ta nese slonovinově bílý lak karoserie s bronzovými akcenty, jako je kupříkladu mřížka chladiče a nebo bronzově zabarvené disky kol. Bronzový odstín se dostal i na kryty zpětných  zrcátek, střešní nosiče a na lemování střešního okna. V kabině najdeme šedé kožené sedačky s kůží Nappa, středový panel oproti verzi Urbane nabídne červené a modré akcenty. 

Jeep zatím neupřesnil, jaké motory do svých speciálních edic nainstaluje, ale spekuluje se o nasazení motoru MultiAir  s objemem 2,4 litru a nebo Pentastar s objemem 3,2 litru V6.  S oběma z nich pracuje 9-ti stupňová automatická převodovka.

Zdroj: Jeep

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy