Hyundai Genesis oznámil svou cenu pro trh v USA

Americký trh bude brzy obohacen o luxusní model Hyudani Genesis pro modelový rok 2015 a nyní výrobce konečně oznámil, kolik za něj bude v USA vlastně požadovat.

Základní částka za vůz bude činit 38.000 dolarů  a vůz si mnoho Američané začít objednávat již dnes. Přepracovaný model dostal  automatické světlomety s technologií LED, stěrače s dešťovým senzorem, bezdotykové ovládání víka kufru a litá kola o rozmeru 18 palců. V kabině přivítají posádku přední kožená elektricky vyhřívaná sedadlam, jenž jsou  nastavitelná ve 12 směrech, dvouzónová automatická klimatizace či dotykový středový displej s navigačním systémem o úhlopříčce osm palců.  Modernizovaný Genesis má také startování za pomoci tlačítka, pro milovníky kvalitní hudby je zde připraven audio systém se sedmi reproduktory a digitálním zesilovačem.

Pohon obří limuzíny zajistí opět zážehový 3,8-litrový motor V6,  který vyvíjí 311 koní výkonu a 397 Nm točivého momentu. Motorizace je připojena k osmistupňové samočinné převodovce, která posílá výkon na zadní kola. Kdo touží po verzi s pohonem všech kol, ten si bude muset připlatit 2.500 dolarů. Tato verze je i o něco lépe vybavena, navíc je zde například vyhřívaný volant nebo vyhřívaná zadní sedadla.

Nejvýkonnější verze s motorem o objemu 5.0 litru V8 a výkonem 420 koní bude stát  51.500 dolarů a vyznačuje se tím, že její výbava obsahuje naprosto vše, co je možné do dnešních vozidel dostat,. Ve výbavě nechybí LED mlhová světla, sportovní výfukový systém se čtyřmi koncovkami a nebo litá kola o rozměru 19 palců. Nejvýkonnější verze dále nabídne panoramatické střešní okno, odvětrávaná přední sedadla, digitální přístrojovou desku a audio systém Lexicon se 14 reproduktory.

Zdroj: Hyundai

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy