Renault Clio v módní verzi Costume National již brzy v prodeji + VIDEO

Francouzský Renault se spojil s italským módním domem Costume National a vydal módní edici s názvem Clio Costume National Edition.

Jedná se o zvláštní vydání, jenž má podpořit prodeje malého Renaultu.  Designéři Costume National a Renault započali vývoj modelu již na konci minulého měsíce a nyní tu máme perfektní výsledek. Tím je limitovaná edice se spoustou unikátních prvků, jake je třeba speciální lak karoserie či 3D kůže v interiéru, která se používá pro čalounění kajut luxusních jachet. 

Tento speciální model se bude prodávat v několika odstínech karoserie, mezi něž se zařadí Bianco ghiaccio (bílá), Grigio Cassiopea (šedá) a Nero Etoile (černá). Vnější zpětná zrcátka budou mít jedinečnou texturu, napodobující novou látku zavedenou pro kostýmy oděvního domu Costume National. Aby vůz vypadal co nejlépe, je postaven na speciálně navržená litá 16 nebo 17 - palcová kola.

Clio Costume National má krom toho i přepracovaný interiér, kde je například řadicí páka pokryta laminovanou telecí kůží s trojrozměrným efektem. Do prodeje jde speciální Clio již teď a to za částku začínají na 15.550 eur. Za tu získáte plně vybavený hatchback s motorem 1.2i  o výkonu 75 koní. Za naftovou verzi 1.5 dCi 90 zaplatí zákazník 18. 300 Eur.

Zdroj: Renault


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy