Fiat Panda a Punto Young - Edice pro mladé

Italská automobilka Fiat hodlá s příchodem teplého období zvýši své prodeje a tak představila speciální edici modelů Punto a Panda s označením Young.

Ta je navržena tak, aby apelovala na mladé a dynamické zákazníky, kteří mají rádi styl a energii. Nová Panda Young je tak například vybavena fluorescenčními žlutými akcenty, matné šedými kryty zrcátek a speciálními doplňky. Větší sourozenec Fiat Punto Young je poněkud umírněnější, ale i ten se může pochlubit matné šedými kryty vnějších zpětných zrcátek či černými akcenty na karoserii vozu.

V interiéru vládne příjemná atmosféra a výbava obou vozidel je velmi dobrá. V základu se mladí majitelé mohou těšit na klimatizací, speciální čalounění sedadel či na žluté kontrastním prošívání. K mladým lidem patří různý hudební styl a pro poslech svého oblíbeného hudebního žánru, instaloval Fiat kvalitní audiosystém Clarion, který umožňuje majitelům vozidla streamovat hudbu ze svého chytrého telefonu

Edice Young je bude v prodeji nejprve na trhu v Itálii, postupně snad i v dalších zemích, přičemž Fiat požaduje za menší Pandu Young 9,950 Eur, Punto Young bude o něco dražší, o kolik přesně, to zatím Fiat neřekl.

Zdroj: Fiat


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy