Volvo XC60 a S60 Inscription - Luxusní výbava navíc jen pro Američany

Švédské Volvo uvede na americký trh speciální výbavový balíček pro své modelu XC 60 a S 60, který ponese název Inscription.

Samotné Volvo jej popisuje jako "kompletní luxusní modernizaci interiéru“, což zahrnuje celokožené sedačky, kůží potaženou palubní desku a exkluzivní dřevěné obložení interiéru. Balíček také přidává vyšívaný nápis Inscription do opěrek hlavy, speciální podlahové rohože a 19 - nebo 20-palcová kola z lehkých slitin.

Pokud by tato edice snad nevyhovovala některým náročným Američanům, pak Volvo také oznámilo, že brzy na trhu v USA začne prodávat  nedávno představenou edici XC60 Ocean Race Edition. Specifikace vozu pro USA sice nebyly zveřejněny, ale Evropská varianta se může pochlubit černým nebo světlým koženým čalouněním interiéru, oranžovým kontrastním prošíváním a plaketkami "Volvo Ocean Race" v interiéru a na prazích vozu.

Švédská společnost také potvrdila, že všechny nové vozy Volvo, vyjma modelu XC90, budou nově vybaveny aktualizovaným systémem Sensus Connect s online službami a GPS navigaci s 3D mapami.

Zdroj: Volvo USA


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy