Nissan Murano: nový designový směr, představí se v New Yorku

Japonský výrobce automobilů Nissan chystá revoluční designovou změnu svého modelu Murano. Nyní „vypustil“ do světa první video, na kterém ukazuje podobu světlometů a část boční linie.

Nissan po představení konceptu Resonance na autosalonu v americkém Detroitu, začíná odhalovat Murano, které zřejmě bude nést několik společných rysů s tímto konceptem.

Chystané Murano má přinést jako první model značky, nový designový jazyk, který má postupně nést každý model Nissanu. Sám výrobce Murano označuje za „vlajkovou loď“ a tak není divu, že právě pro tento model si přichystal premiéru nového designu.

Zpět k uveřejněnému videu. Z něj, i přes velkou tmu, do které Murano zahalili, je patrné protažení předních světlometů až téměř k čelnímu oknu. Zároveň se celý bok Murana o poznání vyhladil.

Oficiální představení nového modelu Murano, má proběhnout již za měsíc na chystaném autosalonu v New Yorku. Pokud však někdo uvažuje o tom, že by si jej chtěl pořídit, musí si počkat až do příštího roku, kdy se má dostat k prodejcům.

Zdroj: Nissan New YouTube

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy