Opel Adam VR/46 - Limitka od Valentina Rossiho pro Italský trh

opel adam | foto: Opel

Německá automobilka Opel se rozhodla, že neusne na vavřínech a vydá další speciální verzi svého modelu Adam, který sklízí nevídaný úspěch na světových trzích.

Tentokrát se bude jednat o limitovanou edici s názvem VR | 46, jenž ale bude bohužel určena jen pro italský trh. To, proč se Adama  VR | 46 nedočkají ostatní země má svůj jasný důvod, který můžeme hledat v názvu této edice. Na vývoji se podílel několikanásobný mistr světa v závodech motocyklů MotoGP, Valentino Rossi a proto je vůz pojmenován jeho iniciály „VR“.

Speciální edice je nabídne matně černý lak karoserie, matně šedý lak střechy a barevná loga  VR | 46 a černé a fluorescenční žluté akcenty na karoserii. Samotnému Rossimu se Opel Adam zalíbil hned na první pohled a přesvědčil ho o tom, že návrh speciální osobní edice bude hodně zajímavým počinem.  Už jen možnost kombinace různých dílů karoserie v různých barvách, k tomu vyspělé technologie, to vše dává desítky možných kombinací, které z Adama dělají velmi zábavný vůz.

O kolik si Opel na italském trhu o Adama VR | 46 řekne, není známo, ale zcela určitě se o něj strhne bitva, vždyť Valentino Rossi je pro italy něco, jako pro němce Michael Schumacher.

Zdroj: Opel


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy