Cadillac uvádí na trh ATS ve speciální edici Crimson Sport Edition

Americká automobilka Cadillac oficiálně představila svůj model ATS ve speciální edici s názvem Crimson Sport Edition.

K dispozici je výhradně v rudém laku karoserie Crimson Red Metallic a tato edice je vybavena aerodynamickým body kitem, který u běžného ATS nenajdeme. Body kit tak obsahuje přední splitter, rozšířené boční prahy, zadní difuzor a decentní spoiler. K tomu přidal Cadillac exkluzivní 18-palcová litá kola "Manoogian“v tmavě stříbrném laku. 

Interiér je v této verzi možné mít v jednom ze čtyř barevných odstínů, a to včetně červeného Morello či černého Jet Black. Jak je tradicí, speciální edice se musí chlubit i některými prvky nadstandardu a jinak tomu není ani u ATS Crimson Sport Edition. Posádka si bude moci užívat kožených sedadel s elektrickým vyhříváním, vyhřívaný sportovní kožený volant či akcenty ve dveřních výplních potažené semišem.

Pod kapotou se ocitnou dva motory. První z nich bude přeplňovaný 2,0 litrový čtyřválec, produkující výkon 272 koní a 352 Nm točivého momentu. Pro příznivce silnějších jednotek si Cadillac připravil zážehový šestiválec o objemu 3,6 litru s výkonem 321 koní a 372 Nm. 

ATS Crimson Sport Edition se začne prodávat koncem tohoto měsíce a jeho cena začíná na částce 46.010 amerických dolarů. Zda bude produkce vozu nějak omezena se Cadillac nezmínil, ovšem vedení prohlásilo, že vůz bude vyráběn jen v průběhu tohoto jara. 

Zdroj: GM

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy