BMW M4 Coupe - Nový Safety Car pro MotoGP

Divize BMW M odhalila na svém Facebooku první oficiální fotografie zbrusu nového safety caru BMW M4 Coupe, jenž bude nasazen již v letošním ročníku slavných motocyklových závodů MotoGP.

Nová M4 Coupe vystřídá do současné doby používané BMW M6 Gran Coupe a její nasazením do velmi sledovaných závodů MotoGP chce BMW zvýšit povědomí o novém modelu M4- Nový safety car nese tradiční trojbarevné lofo divize M a taktéž spoustu doplňků pro kategorii Safety Car. Krom majáků, LED diod všude možně ale také můžeme spatřit, jak je M4 dokonalým vozidlem. Vůz se totiž nijak neliší svým ztvárněním karoserie od běžného modelu. 

Pod kapotou se nachází zážehový šesticálvec s objemem 3,0 litru Twin Power Turbo, jenž poskytuje posádce Safety Caru výkon 431 koní a 550 Nm točivého momentu. BMW M4 Coupe zrychlí z 0-100 km/h za 4,3 sekundy se šestistupňovou manuální  převodovkou, nebo za 4,1 sekundy v případě sedmistupňového automatu M DCT. Nejvyšší rychlost je elektronicky omezena na 250 km/h, ale BMW nabízí volitelný M balíček, který jí zvýší na 280 km/h.

Zdroj: BMW M (Facebook)


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy