Pagani Huayra - V plánu je otevřená i sportovnější verze

Podle nejnovější tiskové zprávy od Pagani se na autosalonu v Ženevě objeví dvě verze současného supersportu Pagani Huayra.

Podrobnosti jsou zatím velmi omezené, ale spekulace naznačují, že automobilka by mohla odhalit verzi Huayra Roadster a také vysoce výkonnou Huayra S. Vedení Pagani zatím zůstává zdrženlivé co se týče poskytování informací, ale Horacio Pagani již dříve řekl, "že otevřená Huayra Roadster se objeví přibližně za tři roky, a to po uvedení uzavřené verze. 

Ta byla představena neoficiálně představena už v roce 2011 a tak příchod roadsteru by byl na snadě. Co se týče úvah o představení silnější Pagani Huayra S, pokud by se automobilka opravdu rozhodla pro výrobu nadopováné verze, pak bychom pod její kapotou mohli spatřit  benzínový twin-turbo motor o objemu 6,0-litru V12.

S ním by Pagani Huayra S disponovala výkonem 730 koní a 1000 Nm točivého momentu. Otázkou však zůstává cena vozu a taky fakt, zda je tato silnější verze ještě potřeba, již standardní Huayra totiž dokáže svými výkony pěkně zatopit pod kotlem svým protivníkům.

Zdroj: Pagani, autoexpress.co.uk


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy