Land Rover Discovery XXV Special Edition

Britská automobilka Land Rover letos slaví 25 let existence SUV modelu Discovery na světových trzích a na oslavu tohoto výročí si připravila speciální edici s názvem Discovery XXV Special Edition.

Land Rover Discovery XXV Special Edition je vlastně limitovaná edicí, takže kdo o ní má zájem, nechť si urychleně pospíší. Výbavová specifikace omezené série vychází z nejvyššího stupně HSE a k tomu přidává četné množství doplňků a výbavy.

Krom několika speciálních laků karoserie (šedý, černý, bílý nebo stříbrný) nabídne Discovery XXV Special Edition černá zrcátka, lesklé střešní ližiny a nový design pětipaprskových 20-ti palcových litých kol. Pro upozornění, že se jedná o limitovanou edici, jsou na na zádi a na bocích vozidla umístěny plaketky XXV.  

V interiéru je možno mít čalounění sedadel hned v několika odstínech. Kožená sedadla s kůží Windsor mohou být v černém provedení Ebody, v šedém Cirrus a nebo mohou kombinovat oba vzory. V kabině se o pohodlí posádky postarají také vkládané koberce s dlouhým vláknem.

Speciální série bude dostupná s naftovým motorem o objemu 3.0 litru SDV6 s výkonem 188 kW a to za cenu cca 2 miliony Kč. Za připomenut stojí fakt, že kdo má zájem o vůz,  musí si požádat o zvláštní objednávku u svého dealera. 

zdroj: Land Rover

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy