Kia slaví 20 let na trhu v ČR speciální edicí Anniversary

Možná se to někomu nezdá, ale korejská automobilka Kia letos slaví již 20 let přítomnosti na českém trhu. Toto kulaté výročí se tak rozhodla patřičně oslavit.

Ke dvaceti letům působení v ČR si připravila hned pro několik svých modelů speciální verzi s názvem Anniversary. Kromě Kia Rio / Picanto je v nabídce i Cee’d Anniversary, který asi ze všech modelů nejzajímavější.

Ve standardu zde posádka nalezne osm airbagů, dálkové centrální zamykání, elektrické ovládání předních oken i vnějších zpětných zrcátek a manuální klimatizaci. To by však samo o sobě bylo málo a tak edice Anniversary dále přidává přední mlhovky, 16“ hliníková kola a kožený paket (kožený volant a hlavice řadicí páky).

Komu je to ještě pořád málo, ten může sáhnout po edici Anniversary Plus, která za dalších 15.000 Kč přidá LED diody pro denní svícení, tempovat a systém Bluetooth a handsfree. Je dosti důležité zmínit, že verze Anniversary je dostupná nejen pro hatchback, ale i pro verzi kombi.

Kia Cee’d Anniversary je dostupná hned s pěti motorizacemi (1.4 CVVT, 1.6 GDI, 1.4 CRDi a 1.6 CRDi 81 kW a 94 kW) a je vybavena 6-ti stupňovou manuální převodovkou 

Cena vozu Kia Cee’du Anniversary začíná s motorem 1.4 CVVT na částce 329.980 korun.

zdroj: Kia Motors

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy