Subaru Legacy 2014 - První snímky unikly na veřejnost

Na webových portálech se objevily první snímky nové generace modelu Subaru Legacy, které si má svou premieru odbýt až za několik dnů. To, zda je to náhoda a nebo účel automobilky, raději ponecháme na vás.

Na webových portálech se objevily první snímky nové generace modelu Subaru Legacy, které si má svou premieru odbýt až za několik dnů. To, zda je to náhoda a nebo účel  automobilky, raději ponecháme na vás. 

Nová generace modelu plynule navazuje na čtvrtou generaci vozu a změny se odehrály opravdu všude.  Tak například interiér dostal novou centrální část, pozměněný přístrojový panel a palubní displej s dotykovým ovládáním.

Subaru navíc tvrdí, že nová generace Legacy nabídne oproti předchůdci ještě lepší jízdní vlastnosti, funkčnost a posádka bude hýčkána kvalitou a prostorem. O tom, zda to nejsou plané sliby, se budeme moci přesvědčit koncem tohoto roku, kdy má jít nov= Legacy oficiálně do prodeje.

Co se bude ukrývat pod kapotou zatím není dost jasné, ale spekulace hovoří o nasazení přeplňovaného motoru typu boxer, disponující objemem 1,6 litru a výkonem 125 kW a 250 N.m točivého momentu. K tomu by měli přijít i klasické benzínové jednotky, v podobě čtyřválce o objemu 2,0 a 2,5 litru. Vrcholem se stane jak jinak než dvoulitrový turbem dopovaný motor s výkonem 195 kW.

zdroj: Autoexpress.co.uk

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy