Audi Q7 ve dvou speciálních edicích pro britský trh

Poslední dobou se přímo roztrhl pytel se speciálními edicemi od různých výrobců automobilů, které putují jen na půdu Velké Británie.

Teď se zapojil i výrobce vozidel Audi, který pro britský trh hodlá uvést speciální edice S line Style Edition a S line Sports Editions. První zmíněnou se stane Audi Q7 S line Style Edition, jenž bude disponovat naftovým motorem 3.0 V6 TDI o výkonu 245 koní. 

Komu by to bylo málo, ten si může zvolit výkonnější naftový osmiválec o objemu 4,2 litru. Jako standard u této verze hledejme 21 - palcové disky, stylingový balíček s nerezovým chráničem podvozku a rozšířené podběhy kol.

Druhou variantou je Audi Q7 S line Sport Edition, kterou je možné mít s oběma výše uvedenými motory. Tato varianta nabídne rozšíření podběhů kol, větší přední nárazník,  decentní zadní spoiler a větší přední přívody vzduchu. I zde se vůz pochlubí pětipaprskovými ráfky o rozměru 21 – palců. 

Obě verze jsou založeny na specifikaci S line Plus a jsou vybaveny xenonovými světlomety s technologíí LED. Obě varianty mají tónovaná okna, kožené čalounění sedadel Verano, satelitní navigační systém či elektrické ovládání dveří zavazadlového prostoru.

Cena začíná od 52.975 liber za Audi Q7 S line Style Edition s motorem 3.0 TDI, za nejvyšší variantu Audi Q7 S line Sport Edition s motorem 4.2 TDI dá naopak zákazník 64.100 liber.

zdroj: Audi

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy