Lincoln Navigator pro rok 2015 se představuje

Americký Lincoln oficiálně představil svůj model Navigator pro modeleový rok 2015, jehož debutu se odehraje na autosalonu Chicago Auto Show.

Cadillac Escalade prošel důležitým faceliftem, který byl již nezbytný.  Nový Navigator byl vybaven novou mřížkou chladiče,  LED diodami pro denní svícené a HID předními světlomety. Na voze můžeme vidět i chromované lišty, přepracovaná zadní světla a 20 – palcová litá kola.

Kabina vozu doznala také určitých změn, takže je nově vybavena koženými sedadly, startování již nezajišťuje klíček, ale startovací tlačítko a pro řidiče je zde ve standardu připraven informační systému MyLincoln. 

Faceliftovaný model dostane také kvalitnější materiály v interiéru a třetí řadu sedadel .Pokud to není pro někoho dost, lze si přikoupit balíček, jenž přidává rozměrná luxusní kožená sedadla , kůží potaženou palubní desku desky a 22 - palcová leštěná hliníková kola .

Pod kapotou se již neobjeví 5,4 litrový motor V8, ten je nově nahrazen novým twin - turbo motorem o objemu 3,5 litru EcoBoost V6. Podrobné údaje týkající se výkonu nebyly zveřejněny, ale společnost Lincoln uvádí, že motor bude produkovat alespoň 370 koní a 582 Nm  točivého momentu. Motor bude spojen se šestistupňovou automatickou převodovkou, která může být spárována s volitelným systémem pohonu všech kol Control Trac Four - Wheel -Drive.

zdroj: Lincoln

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy