Citroen DS 5LS - Francouzský luxus určený jen pro Čínu

Několik produkčních vozů bylo přichyceno na jedné z kamer v Číně, v blízkosti tovární haly, kde jsou auta zaparkovaná. A zde už ho máte v celé své plné kráse.

Nejnovější model z nabídky Citroenu a řady DS nese označení DS 5LS a je postaven na základě modelu DS5. A je pravděpodobné, že tento model bude určen jen pro Čínu a bude se jednat o exkluzivní model. Pár produkčních vozů bylo spatřeno na parkovišti u továrny Shenzhen, kde jsou auta zaparkovaná po boku vozů DS5.

Do prodeje vyrazí tahle flotila 28. března, Citroen DS 5LS bude k dispozici buď s THP 160 nebo THP 200, motor bude spojen výhradně se šestistupňovou automatickou převodovkou. Vozidlo má na délku 4702mm, na šířku 1840mm, vysoké je 1515mm a rozvor má 2715mm. Celkový vzhled působí stylově.

Uvnitř v kabině dostanete širokou škálu prémiových prvků, jako jsou osvěžovače vzduchu, masážní přední sedadla, různé dřevěné a kovové dekory, stejně jako semišově kožené čalounění, lepší audio, bezklíčkový vstup, zadní sedadla vybavena zábavným systémem a sklápěním zadních sedadel.

K dispozici bude devět laků karoserie. V Číně se bude vyrábět od roku 2014 i SUV, které vychází z konceptu Wild Rubis. Automobilka prodává modely DS ve speciálních showroomech, kterých je více než padesát. Citroen přichystal oficiální premiéru do Francie, a DS5 LS se představil v pařížském Louvru.

Zdroj: Worldcarfans

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy