Fiat 500 do budoucna možná i v pětidvéřové verzi

Italská automobilka Fiat slavila s novou generací modelu 500 velký úspěch. S postupem času se na svět podívalo hned několik variant tohoto modelu, ke kterým dle posledních informací možná přibude i pětidvéřová verze.

Neoficiálně se hovoří o tom, že budoucí pětidvéřový Fiat 500 nahradí již zastaralý model Fiat Punto. Tato verze by měla vycházet ze základní konfigurace Fiatu 500, ovšem stál by na prodloužené podvozkové platformě.

Výroba pětidvéřového Fiatu 500 by se měla rozeběhnout už v roce 2015. Pokud se tak opravdu stane, bude malá pětistovka modelem značky s největším počtem karosářských variant. Automobilka od toho očekává zvýšení prodeje a také popularity, která Fiatu poslední dobou tak trochu chybí.

Co můžeme očekávat pod kapotou vozu zatím není známo. Lze však předpokládat, že se zde objeví již známé benzínové a naftové motory ze základních modelů. Vedení Fiatu pro magazín Auto Express uvedlo,že už existují první nákresy a plány, jak vypadá pětidvéřový 500, takže jeho výroba není vůbec ničím nereálným.

Zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy