Volkswagen Golf - verze Cabriolet Karman Edition přichází!

Německý Volkswagen představil první snímky zcela nové verze modelu Golf, kterou je letní varianta Cabriolet Karmann Edition.

Pojmenování verze je podle legendárního karosářského výrobce Wilhelma Karmanna a model Golf vypadá v této verzi opravdu skvěle. Mezi zajímavé prvky, jenž na voze najdeme, patří například chromované lišty nebo 17-palcová litá kola Porto.

V kabině nalezneme čtveřici kožených  sedadel ve dvoubarevném provedení a se šedým kontrastním prošíváním. Tento model má také vnitřní dekory z kartáčovaného hliníku, chromované akcenty a plaketky s nápisem Karmann.Mezi další přednosti vozu patří prémiový audio systém, deflektor a parkovací asistent, umějící vůz částečně sám zaparkovat.  

Technické údaje vozu zatím nebyly zveřejněny, ale Volkswagen potvrdil, že model bude k dispozici s různými motory, které mají poskytovat výkon v rozmezí 105 až 160 koní.

Nový Volkswagen Golf Cabrio Karmann Edition je v současné době již možné na německém trhu objednávat, a to za startovací cenu 27,275 Eur (v přepočtu cca 764 tisíc Kč).

Zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy