Volkswagen Jetta ve speciální edici 30 Edition

Volkswagen slaví 30. výročí modelu Jetta na trhu ve Spojených státech amerických a tak představil novou edici, pojmenovanou Volkswagen Jetta GLI Edition 30.

Jetta GLI Edition 30 se od běžných verzí odliší spoilerem na víku kufru speciálními logy a 18 palcovými koly Laguna z lehkých slitin. Tento model má navíc také červené akcenty a bude k dispozici výhradně ve čtyřech odstínech karoserie (černá Deep Black Metallic, čistě bílá, červená Tornado a stříbrná Reflex Silver Metaloid).

Specialit se dočká i kabina, kde najdeme polokožená sedadla s červeným prošíváním a červené akcenty. K dispozici budou také speciální podlahové rohože a hliníkové plakety " Edition 30 ". Mezi další přednosti  této edice patří kůží potažený volant a informačně-zábavní systém s technologií Bluetooth a satelitním rádiem SiriusXM. Jetta Edition 30 také bude v základu vybavena bi-xenonovými světlomety , denním LED svícením  a couvací kamerou.

Stejně jako standardní model, i speciální edice dostane 2,0 litrový čtyřválcový motor TSI který produkuje výkon 210 koní a 280 Nm točivého momentu. Ten spolupracuje se šestistupňovou manuální nebo automatickou převodovkou DSG.

Volkswagen Jetta GLI Edition 30 se začne prodávat již na začátku příštího roku, oficiální cena vozu však zatím není známa.

Zdroj: Autoexpress.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy