BMW X1 pro rok 2014 se představuje

Vedení společnosti BMW oznámilo veřejnosti plán, že chystá uvedení faceliftované verze jejich modelu BMW X1, a to konkrétně na North American International Auto Show.

Pozměněná verze X1čky vstoupí do prodeje již na jaře příštího roku a čím se toto BMW pochlubí? Do standardní výbavy vozu budou například zahrnuty denní LED světlomety nebo litá kola o rozměru 17 palců s logem V-spoke design. Nové BMW X1 si zákazníci budou moci objednat i v novém hnědém laku karoserie Sparkling.

I interiér se dočká patřičných změn. Verze s označením X-line, Sport Line a M-Sport dostanou novou přístrojovou desku, která bude pokryta lepšími měkčenými materiály. Dále budou k vidění v interiéru tři nové interiérové dekorační lišty. Na výběr budou buď to černá s vysokým leskem, matně korálově červená nebo v perleťově lesklém chromu. Novinkou je i nerezová lišta z ocele, která má chránit spodní nákladovou hranu zavazadlového prostoru. 

Jako další změnu je nutné uvést, že vůz dostane rozšířený palubní systém  BMW ConnectedDrive, díky nemuž bude moci posádka využívat mnoho nových aplikací. Ty spolupracují s chytrými telefony a za pomoci integrované SIM karty tento systém poskytne nespočet funkcí.

Zdroj: Autoexpress.co.uk

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy