Citroen představil první detailní snímky modelu DS4 sedan

citroën ds4 | foto: Citroën

Automobilka Citroën aktuálně pracuje na rozšíření nabídky své modelové řady DS, kdy součástí této řady bude jak SUV tak i luxusně pojatý sedan. A právě ten se prezentuje na prvních fotografiích, na kterých vidíme chystaný nový model Citroen DS4 Sedan.

Prozatím se musíme spokojit se dvěma snímky automobilu, kdy první zachycuje hlavní světlomet auta, druhý ukazuje detail koncového světla s lemem víka zavazadelníku.  Zachycené detaily také jasně naznačují, že od modelu DS4 hatchback se bude od verze sedan velmi lišit. 

DS4 Sedan bude sdílet platformu s již prodávaným modelem C4L, který je primárně určen pro čínský trh. Tento Citroën C4L se však prodává i v Jižní Americe nebo v Rusku.

Informace o technice zatím nejsou neznámé, podle serveru CarNewsChina se hovoří o přeplňované benzinové šestnáctistovce ve dvou výkonových variantách. První  varianta bude poskytovat výkon 120 kW, druhá pak 147 kW. 

Podle francouzského serveru BlogAutomobile se premiéra Citroënu DS4 odehraje 19. prosince. Prodej automobilu bude probíhat výhradně na čínském trhu, který bude započne od března příštího roku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy