Nová generace Toyoty Supra se možná představí v roce 2017

Snad každý pravověrný fanoušek značky Toyota zná supersportovní model Supra, který byl vyráběn hned v několika generacích. Nyní se konečně objevila zpráva, že je velmi pravděpodobný příchod jejího nástupce.

Server Autoblog totiž včera informoval, že na Autosalonu v Detroitu se představí koncept nové generace modelu Supra. Předseda představenstva Takeshi Uchiyamada navíc prohlásil, že je v plánu nové sportovní auto, které bude vybavené nejmodernějšími technologiemi a vysokým výkonem. 

Jeho kolega, Tetsuya Tada, pracující jako šéfinženýr značky Toyota, taktéž vydal prohlášení. V něm uvedl,  že byl společností požádán, aby nástupce modelu Supra byl vydán co nejdříve. Podle dostupných informací by se veřejnost mohla dočkat nové Supry „už“ v roce 2017. 

Kolik by měl činit výsledný výkon či parametry vozu, zatím není známo, avšak je jasné, že nová Toyota Supra bude mít na co navazovat. Její předchůdci totiž nepatřili k žádným silničním „párátkům“. Pod její kapotou by měl být podle nepotvrzených informací přeplňovaný čtyřválcový motor doplněný  hybridním pohonem.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy