Porsche Cayenne v edici Platinum Edition

Porsche Cayenne | foto: Porsche

Německý výrobce vozidel Porsche chce, aby jejich velké SUV Cayenne bylo v záplavě velké konkurence to nejlepší, a tak si pro své zákazníky připravila speciální sérií nesoucí označení Platinum Edition.

Ta se od klasické verze Cayennu odlišuje díky 19“ litým kolům Cayenne II a unikátní metalíze Platinum Silver, která je dostupná jen pro tuto verzi. Komu by tento lak nelíbil, má možnost zvolit i z dalších barevných odstínů, mezi které patří černá metalíza Basalt, bílá metalíza Carrera a mahagonová metalíza. Porsche Cayenne Platinum Edition se pochlubí bi-xenonovými světlomety a tónovanými bočními okny.

Jak tomu vždy bývá, speciální edice obsahuje i úpravy v interiéru. Konkrétně zde najdeme černo-béžový kožený interiér, multimediální systéme PCM s GPS navigací, sportovní volante nebo speciální koberečky. Ve výbavě dále nechybí přepracovaný posilovač řízení Power Steering Plus či parkovací asistent ParkAsist.

Verze Cayenne Platinum Edition bude dostupná buď to s benzínovým  3.6 litrovým šestiválcem o výkonu 300 koní a 400 Nm, nebo s dieselovým třílitrovým šestiválcem o výkonu 245 koní a 550 Nm.

Základní cena benzínové varianty byla stanovena na částku 66 379 euro (v přepočtu 1 818 000 Kč), za diesel dají zákazníci 67 212 euro (v přepočtu 1 841 000 Kč).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy