Volkswagen Caravelle Edition se sportovním duchem

volkswagen transporter | foto: Volkswagen

Automobilka Volkswagen obohatila nabídku svých modelů o novou verzi modelu Caravelle. Ta nese název Caravelle Edition a přináší spoustu nových doplňků.

Caravelle Edition vychází ze standardní verze v nejvyšším stupni výbavy Comfortline a krátkým rozvorem. K nejbohatší výbavě pak zákazník navíc dostane černá 17“ litá kola Cascavel, matně černý lak na střeše a na části předního nárazníku, matně černé pruhy samolepicí fólie s logy Edition na zádi a bocích a také tmavé kryty zadních světel.

Tím však seznam výbavy nekončí, dále u VW Caravelle Edition najdeme jiné mlhové světlomety s funkcí přisvěcování do zatáček, posilovač řízení Servotronic, kůží obšitý volant, elektricky vyhřívaná zpětná zrcátka a alarm s hlídáním vnitřního prostoru.

Volkswagen Caravelle Edition bude dostupný na německém trhu se zážehovým motorem 2.0 TSI o výkonu 110 nebo 150 kW, dále také s turbodiesely o objemech 2.0 TDI a 2.0 BiTDI s výkony od 75 do 132 kW. Pro verze s výkonem 103 a 132 kW si bude možné zvolit pohon všech kol a u pohonné jednotky 2.0 TDI s výkonem 84 kW je nabízen paket BlueMotion Technology.

Volkswagen Caravelle Edition s motorem 2.0 TDI o výkonu 75 kW startuje na částce 36.157 eur bez DPH (cca 990 000 Kč). Objednávky na vůz jsou již příjmány, první vozy dorazí k zákazníkům začátkem roku 2014.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy