Jeep Wrangler Willys Wheeler Edition - speciální edice terénní legendy

Výrobce terénních vozidel Jeep uvádí na trh speciální edici svého modelu Wrangler, která dostala pojmenování Wrangler Willys Wheeler Edition.

Tato edice odkazuje na legendární model Jeep CJ Willys, který v období druhé světové projel snad vším a byl téměř nezničitelný. 

Jeep Wrangler Willys Wheeler Edition dostal speciální grafiku "Willys" na kapotě a "4 Wheel Drive" na pátých dveřích. Dále se chlubí maskou v leskle černé barvě, 17“ leskle černými koly, ve verzi Sport se je také přítomna odnímatelná plátěná střecha. 

Při jízdě v terénu pomůže stálý pohon všech kol Command-Trac 4x4, zadní náprava Dana 44 s diferenciálem s omezenou svorností, balíček Jeep Trail Rated Kit a mohutné terénní pneumatiky BF Goodrich KM Mud Terrain. 

Pod kapotou speciální edice se ukrývá benzínový šestiválec o objemu 3.6 Pentastar, disponující výkonem 288 koní a s točivým momentem 352 Nm. Motorizace spolupracuje skrze šestistupňový manuál nebo příplatkový šestistupňový automat.

Základní cena za dvoudveřový model Sport byla stanovena na 25 795 dolarů (cca 520 000 Kč) a za čtyřdveřový Unlimited na 29 595 dolarů (cca 597 000 Kč).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy