Mercedes-Benz SLS AMG Final Edition - edice na rozloučení

Automobilka Mercedes-Benz připravuje pro autosalon v Los Angeles rozloučení se svým sportovním modelem SLS AMG. Jako poctu tomuto modelu vydá speciální edici označenou jako SLS AMG Final Edition

Automobilka Mercedes-Benz připravuje pro autosalon v Los Angeles rozloučení se svým sportovním modelem SLS AMG. Jako poctu tomuto modelu vydá speciální edici označenou jako SLS AMG Final Edition.

SLS AMG Final Edition se představí již příští týden na autosalonu v Los Angeles, do prodeje ale půjde až  v únoru příštího roku. Speciální edice bude dostupná ve všech v současnosti prodávaných verzích vozu (kupé, roadster, GT a verze Black Series).

Podle magazínu Auto Motor und Sport se bude design vozu lišit jen v detailech. Jistá je například přítomnost přepracovaného předního nárazníku nebo unikátní plakety v interiéru vozu.

Pod kapotu SLS AMG Final Edition se žádné změny nechystají. Standardem tak bude stávající vidlicový osmiválec o objemu 6,2 litru s výkonem 420 kW. Silnější verze SLS AMG GT disponuje 435 kW, přičemž nejvrcholnější varianta SLS AMG Black Series bude stále poskytovat 461 kW. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy