Acura RLX Sport Hybrid SH-AWD - vrcholný model značky již brzy

Acura | foto: Acura

Japonský automobilka Acura v těchto dnech vypustila do světa oficiální tiskovou zprávu, oznamující příchod nejsilnějšího a technicky nejvyspělejšího sedanu s označením RLX Sport Hybrid SH-AWD.

Japonský automobilka Acura v těchto dnech vypustila do světa oficiální tiskovou zprávu, oznamující příchod nejsilnějšího a technicky nejvyspělejšího sedanu s označením RLX Sport Hybrid SH-AWD.  

Tisková zpráva uvádí detailní informace o motorizacích a výbavách. Pod kapotou RLX je usazen zážehový šestiválcový motor s objemem 3.5 i-VTEC, jenž doplňuje trojice elektromotorů. V této kombinaci vůz disponuje celkovým výkonem 382 koní.

Výkon je přenášen na všechna čtyři kola, a to skrz sedmistupňovou dvouspojkovou převodovku. Kombinovaná spotřeba paliva podle automobilky nemá přesáhnout hodnotu 7,8 l/100 km. 

Po stránce vzhledu se RLX Sport Hybrid od obyčejných verzí odlišuje především speciálním designem kol, unikátními barvami karoserie a několika chromovanými prvky. Nechybí ani přední světlomety tvořené ze LED diod.

Acura RLX Sport Hybrid SH-AWD přijde na trh v průběhu roku 2014, prozatím však není stanovena základní cena vozu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy