Subaru Levorg - koncepční studie možným nástupcem..

Subaru Legacy | foto: Subaru

Japonské Subaru ukáže na letošním ročníku na tokijského autosalonu novou studii Levorg, která vypadá jako budoucí nástupce páté generace modelu Legacy vyráběné již od roku 2009.

Japonské Subaru ukáže na letošním ročníku na tokijského autosalonu novou studii Levorg, která vypadá jako budoucí nástupce páté generace modelu Legacy vyráběné již od roku 2009.

Jako ujištění, že se díváme na první fotky další generace Legacy slouží to, že název Levorg je odvozen od slov „Legacy, revolution a touring“. Kromě nového designu se očekává i nová pohonná jednotka, kterou se nejspíše stane plochý čtyřválec s turbodmychadlem DIT (direct injection turbo) o objemu 1,6 litru.

Subaru má v plánu představit seriovou verzi vozu již v příštím roce a součástí standardní výbavy bude kromě jiného i systém EyeSight, který podporuje třeba automatické brždění či zásahy do řízení vozidla.

Kromě Levorgu plánuje Subaru představit i nový crossover/SUV o délce 4,3 metru. Bohužel, k tomuto konceptu automobilka žádné informace neuvádí, snad kromě ujištění, že ve vozidle bude  „komfortní kabina a snadno přístupná sedadla.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy