Subaru BRZ Premium Sport Edition - limitka pro japonský trh

subaru brz | foto: Subaru

Japonské Subaru se na domácím trhu rozhodlo uvést zcela novou verzi svého sportovního modelu BRZ, pojmenovanou Premium Sport Edition.

Japonské Subaru se na domácím trhu rozhodlo uvést zcela novou verzi svého sportovního modelu BRZ, pojmenovanou Premium Sport Edition.

Tato verze sportovního kupé vychází z koncepční studie, která si odbyla premiéru začátkem roku na tuningovém autosalonu v Tokiu. Oproti koncepční verzi však zmizely některé aerodynamické díly, což je velká škoda. Naproti tomu zůstala designově povedená 17“ litá sportovní kola s logem STI.

Oproti standardnímu BRZ se verze Premium Sport Edition dále chlubí černými kryty zrcátek, dvojicí koncovek výfuku a nebo novou paletou laků karoserie. Co se týče změn v interiéru vozu, tak ten se jich moc nedočkal.  Najdeme zde  kožená sedadla ve dvoubarevnou kombinaci (světle hnědá s černou). Tato kombinace je pak přítomna i na volantu nebo ve výplních dveří. Co však ridiče zaujme asi nejvíce, tak to jsou hliníkové pedály s logem STI a nebo karbonový dekor na středové konzoli. 

Pod kapotou BRZ Premium Sport Edition se objeví sériový dvoulitrový benzínový motor typu Boxer o výkonu 200 koní. Ten pak spolupracuje se šestistupňovou manuální převodovkou nebo automatem. 

Subaru BRZ Premium Sport Edition půjde do prodeje bohužel pouze v Japonsku, a to za základní cenu 3 034 500 jenů (cca 580 000 Kč). 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy